Hlavní obsah

Otřesný výsledek, komentoval Zoubele selhání Jihlavy v Jablonci

Před několika lety působil fotbalový záložník Lukáš Zoubele v Jablonci, takže v dresu Jihlavy se vrátil v minulém ligovém kole do pro něj známého prostředí. Tým Vysočiny ale totálně selhal a odvezl si debakl 0:5. „Bylo to hrozné,“ netajil rozčarování Zoubele po zápase, který odhalil spoustu slabin jihlavského týmu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Lukáš Zoubele ještě v jabloneckém dresu

Článek

Jak byste v krátkosti shrnul vystoupení vašeho mužstva na jablonecké Střelnici?

Výsledek je otřesný. Takhle se o záchranu nehraje, abych řekl pravdu. Jsem zklamaný. Jablonecký kapitán a můj někdejší spoluhráč z tehdejšího zdejšího angažmá Víťa Beneš mi sice tvrdil, že prvních třicet minut jsme hráli dobrý fotbal a že to bylo z naší strany solidní, ale pak přišla jedna akce Jablonce a byla z toho branka, druhý gól následoval záhy z rohu.

Co jste si předsevzali v kabině o poločasové přestávce?

Místo, abychom šli do druhé půle s tím, že něco uděláme, píchlo Milanu Mišúnovi ve svalu, soupeř se dostal do jasné šance, třetí gól v naší síti. A jak jsme dohráli konec, to byla ostuda. Nemůže se stávat, že si na vlastní polovině nahráváme jako žáci.

Jste stále na předposledním místě tabulky. Sledujete výsledky ostatních soupeřů v boji o záchranu?

Na poslední Příbram, která prohrála v Teplicích, nekoukáme. Spíše musíme hledět na Hradec Králové, který je před námi. V Jablonci jsme chtěli něco vyválčit, abychom si bodově polepšili a třeba se i dotáhli na Hradec. Už nelze oddělovat, jestli hrajeme doma nebo venku. Jsme pořád málo produktivní.

Počet zbývajících kol do konce sezóny se snižuje. Už půjde opravdu do tuhého.

Říkat si, že máme před sebou další a další zápas, nestačí. Musíme se připravit na Slovácko a nějak to ukopat. Tedy hrát vzadu na nulu a pokusit se míč prostě dotlačit do brány.

Reklama

Související témata: