Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Stoper z nouze udržel sešívané na uzdě

Praha

Sešívaní roli jasného favorita derby nezvládli a nakonec musejí být rádi, že urvali aspoň bod. Měli přitom výhodu, že Sparta nastoupila s provizorní obranou. Právě stoper z nouze Mareček ovšem patřil k nejlepším postavám ostře sledovaného duelu a nechybí ani v ideální sestavě 22. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 22. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Paradox derby. Spartě zbyl jediný stoper, zaskočit tedy musel záložník Mareček. A hrál natolik dobře, že z nouze se stala letenská ctnost. Půlroční čekání na gól pak ukončil Václav Kadlec, který trefou korunoval svou aktivitu. Sešívaní tentokrát doma v Edenu zklamali. Jejich prapor držel především stoper Deli, který několikrát napravil chyby spoluhráčů.

Teplice zaskočily favorita a v Plzni sahaly po vítězství. Po dvou akcích agilního obránce Kroba udeřily, Viktoria stihla vyrovnat až poté, co ze hřiště musel zkušený Ljevakovič.

Hradec Králové zaskočil Zlín, zlaté tři body získal i díky Malinskému a M. Černému. Dukla veze bod z Brna, výborný výkon tam podal brankář Rada. Liberec udělal krok k záchraně vítězstvím nad Karvinou, góly si vzali na starost Bartl a Potočný.

Doufat v záchranu ještě stále může i poslední Příbram, kterou parádním přímým kopem potěšil mazák Tomáš Pilík.

Sestava 22. kola fotbalové ePojistovna.cz ligy podle Sport.cz:
Rada (Dukla) - Mareček (Sparta), Deli (Slavia), Krob (Teplice) - Malinský (Hradec Králové), T. Pilík (Příbram), Ljevakovič (Teplice), Bartl (Liberec) - M. Černý (Hradec Králové), Potočný (Liberec), V. Kadlec (Sparta).

Reklama