Hlavní obsah

Trenér Koubek skončil u fotbalistů Bohemians, klub jedná s Haškem

Praha
Aktualizováno

Trenér Miroslav Koubek skončil u fotbalistů Bohemians Praha 1905. Informaci, kterou jako první zveřejnil server iSport.cz potvrdil sportovní ředitel vršovického klubu Miroslav Držmíšek. "Po pohárovém zápase s Mladou Boleslaví dal trenér Koubek svoji funkci k dispozici a vedení klubu se rozhodlo ke změně trenéra," řekl Držmíšek pro Sport.cz

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Zamyšlený Miroslav Koubek.

Článek

Jaro v podání fotbalistů Bohemians, to bylo jedné velké trápení. Výsledkově a stejně tak v koncovce. Klokani dali na jaře v lize jediný gól, v první minutě derby s Duklou. Uhráli přitom tři body za bezbrankové remízy. Další trefa přišla v poháru s Boleslaví, ale tým po penaltovém rozstřelu vypadl. A trenér Koubek se rozhodl ukončit svoje působení v klubu, když nabídl vedení, že skončí.

„Dal funkci k dispozici a představenstvo klubu se rozhodlo udělat na místě trenéra změnu. To je jediná pravda," poznamenal Držmíšek.

Kdo Koubka nahradí prý ještě není definitivní. „Všechno řešíme a jasno by mělo být během pár hodin," řekl funkcionář Klokanů. Nevyvrátil ale, že jedničkou na seznamu vršovického klubu je Martin Hašek, současný trenér druholigové Vlašimi. „Nepopírám, že s ním jednáme," řekl Držmíšek.

Ne židli nelpěl

Svůj konec okomentoval přímo Koubek. Vypadá to, že zápas s Mladou Boleslaví neměl na jeho rozhodování úplně zásadní vliv. „Popírám, že jsem nabídl rezignaci. Po zápase s Příbramí jsem vedení oznámil, že na židli nelpím, ale nechtěl jsem utíkat z boje," pravil Koubek pro Sport.cz.

Miroslav Koubek bez práce nezůstane, momentálně je také asistentem Karla Jarolíma u české reprezentace.

Reklama