Hlavní obsah

Zápas se šťastným koncem pro nás, oddechl si kouč Slavie. Mešanovič jistý základ nemá

Karviná/Praha

Po vítězství v Karviné si pořádně oddechl trenér fotbalové Slavie Jaroslav Šilhavý. „Po posledních dvou remízách jsme už potřebovali tři body jako sůl. Povedlo se a bylo by dobré zase najet na vítěznou vlnu," ulevil si poté, co jeho tým vystřílel výhru 2:1 dvěma zásahy Muris Mešanovič.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Slavie Jaroslav Šilhavý.

Článek

Kouč Pražanů uznal, že Karviná jeho tým potrápila a Slavia musela o úspěch hodně bojovat. „Jednoduché to nebylo, ovšem to jsme věděli. Nebylo to snadné ani z toho pohledu, že Plzeň vyhrála, takže náš úkol byl jasný, zvítězit také. Na půdě týmu, který je hlavně doma hodně silný, to pak těší dvojnásob," poznamenal po utkání. „Myslím, že i diváci si přišli na své. Oba týmy měly šance, hrál se pěkný fotbal a napínavý byl zápas až do konce, se šťastným koncem pro nás."

Šilhavý po utkání ocenil přínos střelce Mešanoviče. „Že dal góly Muris jen potvrdilo, že je nesmírně platný hráč. Byl ve správný čas na správném místě. O jeho zařazení do sestavy ale rozhodly i zdravotní problémy Milana Škody," naznačil kouč, že zachránce týmu z Edenu nemá dál jisté místo v základní sestavě druhého týmu tabulky.

Reklama