Hlavní obsah

Máme tým na titul, ujišťuje Pilař. Věří, že Plzeň dostane Slavii pod tlak

Tři kola před koncem ligy ztrácejí na vedoucí Slavii dva body. Fotbalisté Plzně nicméně věří, že obhajoba titulu je stále v jejich moci. „Půjdeme do zápasu naplno. V našich hlavách nic ztraceného není. Chceme dostat Slavii pod tlak a v boji o titul si nadále věříme. Tým na to máme,“ ujišťuje záložník Václav Pilař před pátečním duelem s Mladou Boleslaví.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Václav Pilař je zpátky v plzeňském dresu.

Článek

Nemají režii ve svých rukou, zkušenosti jsou ovšem na jejich straně. „Liga finišuje, boj o titul vrcholí. A my ho nevzdáváme," slibuje na klubovém webu útočník Marek Bakoš.

Středočeši šestkrát v řadě neprohráli, navíc pro Viktorii nejsou oblíbeným soupeřem. Plzeň nedala Mladé Boleslavi v součtu s pohárem gól více než čtyři utkání a celkově 394 minut.

„Každý zápas je nyní velmi těžký. Boleslav je mužstvo, které bojuje o evropské poháry a nepřijede sem bránit," uvědomuje si Bakoš, který kvůli karetnímu trestu musel vynechat minulé utkání v Jablonci (2:2).

„Těším se zpátky, jsem rád, že budu k dispozici. Zápas v Jablonci pro mě na tribuně nebyl příjemný," líčí.

Navrátilec se cítí dobře

„Očekávám nesmírně těžké utkání. Soupeř má dobrý mančaft, ale musíme začít u sebe. Když předvedeme výkon, který je nám vlastní, tak uspějeme," přidává se Václav Pilař.

Od svého návratu po dlouhodobém zranění stihl zasáhnout již do tří zápasů. „S kolenem jsem na tom zatím dobře. S fyzičkou se to lepší, ale nejde to tak rychle. Každopádně se cítím lépe než v prvním utkání," pochvaluje si Pilař.

Zápas 28. ligového kola Plzeň - Mladá Boleslav se hraje v pátek od 18:15. Přímý přenos vysílá O2 TV Sport, on-line reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Reklama

Související témata: