Hlavní obsah

Odměna za derby. Trenérské kvarteto prodloužilo smlouvy s Duklou

Praha
Aktualizováno

Vedení fotbalové Dukly Praha oznámilo, že kvarteto trenérů Jaroslav Hynek, Pavel Drsek, Tomáš Obermajer a Lukáš Stránský podepsalo nové smlouvy na dva roky s roční opcí. Realizační tým tak dostal nejlepší odměnu za víkendovou remízu 2:2 na Slavii...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Dukly Praha Jaroslav Hynek se spolu s kolegy dočkal prodloužení smlouvy.

Článek

Dukla potvrdila, co hlásala již s nástupem kouče Hynka na post hlavního trenéra. Že jí jde o kontinuitu a koncepční práci od mládežnických kategorií až po hráče A mužstva a trenéry.

„Doteď jsme naplnili všechny změny, které byly avizované při našem podzimním vstupu. Jsme rádi, že je vedení klubu ocenilo nabídkou smluv na další období pro celý realizační tým," pochvaluje si trenér Jaroslav Hynek.

"Aktuálně probíhá přestavba kádru. Chceme ji zdárně dokončit, stabilizovat ho a současně pracovat na stabilizaci herního projevu, jeho variabilitě a efektivitě. Bereme to jako základní cíl, bez kterého nelze jít kvalitně dál. Pracovitost týmu je na vzestupu. Věříme, že se nám bude postupně dařit plnění těchto úkolů a s tím budeme stanovovat cíle na umístění," avizuje Hynek.

Hynek stál u koncepce mládeže

Na Julisce působí od opětovného znovuzrození Dukly. Společně s vedoucím úseku mládeže a trenérem starších žáků Petrem Fišarem vytvořil v klubu koncepci a strukturu mládeže. Od září je pak Hynek hlavním trenérem A mužstva.

Pavel Drsek přišel přesně 14 dní poté, co se Hynek áčka ujal. Drsek může nabídnout své hráčské zkušenosti z bundesligy, řecké ligy a samozřejmě i nejvyšší české soutěže.

Nejdéle u prvního týmu působí trenér brankářů Tomáš Obermajer. Své prvoligové zkušenosti předává Filipovi Radovi navíc už od dob, kdy spolu působili v Blšanech.

Lukáš Stránský pak naskočil do realizačního týmu áčka začátkem této sezóny. V Dukle ale působil už několik let zpět jako kondiční trenér juniorky a dorostu. Jeho zkušenosti sahají i do hokejového prostředí, kde působil ve Slavii a také u české reprezentace.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice zítra 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice