Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Afričan přiblížil sešívané k titulu, Rus spasil Bohemku

Gólů moc nepadalo, na většině stadiónů se ještě hrálo o titul, poháry či záchranu. Urputnost měla převahu nad vytříbenou krásou, nicméně pár hrdinů víkendu se znovu našlo. Z nich je složena ideální sestava 29. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 29. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz:

Článek

Pomalu už v Mladé Boleslavi slavili titul, rozhodnout však nakonec musejí až v posledním kole. Pro slávisty je nicméně další výhra klíčová. Nasměroval je k ní Afričan Ngadeu, aktivní byl také Tecl. Prapor Středočechů držel Přikryl.

Sparta si pojistila třetí příčku, jarní formu potvrdil Šural. Těsnou výhrou poslala z ligy Votroky, v jejichž dresu je velkým příslibem mladý Šípek. Klid mají naopak klokani, jejichž obranu držel Krch a vítězný gól Karviné vstřelil ruský legionář Kabajev. Také Jihlavě bod proti Příbrami stačil, trefil ho záložník Hronek.

Teplice díky remíze v Jablonci dál sní o Evropě, jejich obranu držel stoper Jeřábek. Liberec už měl klid, ze Slovácka veze výhru především díky neprůstřelnému brankáři Dúbravkovi. Uvolněná Dukla doma přehrála Zlín, na kraji obrany byl znovu výborný Podaný.

Sestava 29. kola fotbalové ePojisteni.cz ligy podle Sport.cz:
Dúbravka (Liberec) - Jeřábek (Teplice), Krch (Bohemians), Podaný (Dukla) - Tecl (Slavia), Ngadeu (Slavia), Hronek (Jihlava), Přikryl (Mladá Boleslav) - Šural (Sparta), Kabajev (Bohemians), Šípek (Hradec Králové).

Reklama