Hlavní obsah

Kapitán Eismann zůstává další rok. V Karviné začne už pátou sezónu

Městský fotbalový klub Karviná, který uhájil ligovou příslušnost, si pojistil služby svého kapitána Pavla Eismanna. Dvaatřicetiletý obránce se s vedením klubu domluvil na prodloužení stávající smlouvy o další sezónu. „Mám z toho velkou radost. V Karviné začnu už pátou sezónu, navíc hrajeme nejvyšší soutěž,“ řekl po podpisu kontraktu Eismann.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Jan Navrátil ze Slovácka v souboji s Pavlem Eismannem z Karviné v utkání 27. kola první fotbalové ligy.

Článek

Pražský rodák začal fotbalovou kariéru ve Viktorii Žižkov, ligu poprvé okusil v Příbrami a Bohemians 1905, kde se poprvé setkal i se stávajícím koučem Karviné Jozefem Weberem. Následně odešel do Třince, odkud před sezónou 2013/2014 přešel do tehdy druholigové Karviné.

V prvních třech sezónách v Karviné nevynechal Eismann ani jeden soutěžní zápas, po postupu do první ligy ale své místo v sestavě ligového nováčka na čas ztratil. Návrat do základní sestavy oslavil premiérovým ligovým gólem do sítě Jihlavy. „Rád bych na ten první gól navázal dalším. Otázkou je, zda se mi to podaří," smál se Eismann.

Pavel Eismann je třetím fotbalistou, s kterým se klub dohodl na nové smlouvě. V týdnu před posledním ligovým kolem se smluvně doladilo pokračování stopera Pavla Košťála a záložníka Marka Janečky.

Reklama

Související témata: