Hlavní obsah

Šindelář začne bývalému spoluhráči Kučerovi vykat. Je přece jen teď můj trenér, říká

Ostrava

První posilou ostravského Baníku pro nadcházející ročník první ligy je nedávný olomoucký stoper Martin Šindelář. Šestadvacetiletý obránce podepsal v Ostravě dvouletý kontrakt a znovu se tak potká s bývalým spoluhráčem se Sigmy Olomouc Radimem Kučerou, jenž se před nedávnem stal hlavním koučem Baníku.

Foto: Jiří Tomaškovič, Právo

Zatím jedinou posilou ostravského Baníku je obránce z Olomouce Martin Šindelář (vlevo).

Článek

„V Olomouci jsem byl už pět let a cítil jsem, že potřebuji změnu. Jsem rád, že to v týmu pochopili a respektovali," řekl 26letý urostlý obránce. Nabídky měl i ze zahraničí, kde by si vydělal více peněz, přesto se rozhodl pro Baník.

„Už jsme s přítelkyní byli připravení, že to venku zkusíme. I při prvních jednáních s Baníkem jsem říkal, že upřednostňuji zahraničí. Nakonec jsem ale zvolil Baník a myslím, že to bylo asi nejlepší rozhodnutí, jaké jsem mohl udělat. Baník je velká značka a tradiční klub. Navíc můžu zůstat skoro doma," popisoval Šindelář.

"Jsem Olomoučák"

Na baníkovského srdcaře si ale hrát nechce. „Jsem Olomoučák a vůbec se za to nestydím. Ale teď jsem v Baníku, který je pro mě aktuálně na prvním místě," pousmál se Šindelář, jenž se asi jako jediný z týmu může chlubit, že si s koučem Kučerou zahrál v jednom týmu.

„Ale nevím, jestli to bude výhoda. Spíše budu dostávat větší čočku, protože Radim byl už jako hráč ten typ, který vás podle zásluh buď pochválí nebo seřve a bylo mu jedno, jestli je to sedmnáctiletý nováček, nebo spoluhráč, se kterým byl před hodinou na kávě. Začnu mu raději vykat, přece jen to teď bude můj trenér," smál se nový obránce Baníku Ostrava.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články