Hlavní obsah

Vše pro Ligu mistrů! Slavia si o den posunula duel s Jihlavou

Už jen poslední překážka jim zbývá k postupu do miliońářské soutěže. Vzhledem k úternímu duelu fotbalové Slavie s Nikósií v play off Ligy mistrů bude víkendové utkání s Jihlavou přesunuto ze soboty na pátek od 18:00. Utkání 3. kola domácí ligy bude vysílat ČT Sport.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Slávistický kanonýr Milan Škoda v Borisově znovu osvědčil svůj čich na góly.

Článek

Obhájci titulu prožívají náročný start do nové sezóny a den k dobru jim přijde vhod.

„Děkujeme všem, kteří nám vyšli vstříc, i když to určitě nebylo jednoduché. Tím, že hrajeme play off Ligy mistrů už v úterý, tak každý den navíc bude k dobru. Chápeme, že přesun pro naše fanoušky může být malá komplikace, ale věříme, že i tak jich v pátek dorazí do Edenu co nejvíce a společně dokážeme Jihlavu porazit," kvituje na klubovém webu přeložení utkání trenér Jaroslav Šilhavý.

„Přestože náš požadavek na změnu termínu má oporu v řádech LFA, bez maximální ochoty všech zúčastněných stran by nebylo možné změnu termínu realizovat. Chtěli bychom tedy poděkovat Vysočině Jihlava, která si kvůli změně termínu našeho zápasu musela přeložit i utkání MOL Cupu proti MFK Vyškov, samozřejmě Vyškovu, který změnu rovněž umožnil, řídící komisi pro Čechy, LFA a v neposlední radě i České televizi, která v programovém schématu našla čas pro změnu data plánovaného přenosu. Ochota všech zúčastněných je pro nás zavazující a uděláme vše pro to, abychom v play off Ligy mistrů obstáli," zdůrazňuje Jiří Vrba, generální sekretář Slavie.

Upravený program 3. kola fotbalové ligy:
Pátek 11. srpna:
18:00 Slavia Praha - Vysočina Jihlava (ČT2).
Sobota 12. srpna:
16:00 Viktoria Plzeň - Sigma Olomouc,
16:00 Zbrojovka Brno - Bohemians Praha 1905,
16:00 1. FC Slovácko - Baník Ostrava.
Neděle 13. srpna:
16:00 FK Teplice - FK Jablonec (ČT2),
17:00 MFK Karviná - FK Mladá Boleslav,
17:00 Dukla Praha - Fastav Zlín,
18:00 Slovan Liberec - Sparta Praha (O2 TV Sport).

Reklama

Související témata: