Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Vzpurní nováčci jsou při chuti, předvedly se i Teplice

Jsou vítaným oživením. Oba nováčci zatím trumfují většinu konkurence. Olomouc ještě neztratila ani bod, Baník dokonce odolal mistrovské Slavii. Jejich zástupci proto nechybějí v ideální sestavě 2. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Nejvíc hráčů dodaly Teplice, které jako jediné dokázaly o víkendu nastřílet tři branky.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a ČTK

Sestava 2. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Spolu s Plzní už jen Hanáci drží plný bodový zisk. Proti Liberci potvrdil svůj gólový apetit útočník Chorý, v obraně se předvedl Radakovič. Baník pak zvládl šlágr se Slavií, k bezbrankovému skóre výrazně přispěl stoper Šindelář.

Teplice jasně přehrály Duklu. Vaněček vstřelil dva góly, formu z minulé sezóny potvrdili také obránce Krob a záložník Fillo.

Také další týmy se dočkaly první výhry. Sparta v Mladé Boleslavi vytasila mladého záložníka Sáčka, střelecký standard drží kapitán Lafata. Klokanům se proti Karviné osvědčil letenský host Reiter. Zlín i o deseti zvrátil duel s Brnem, vítězný gól si připsal Ekpai.

Problémy znovu může mít Jihlava, aspoň bod z domácího duelu se Slováckem jí vychytal brankář Rakovan.

Sestava 2. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Rakovan (Jihlava) - Radakovič (Olomouc), Šindelář (Ostrava), Krob (Teplice) - Reiter (Bohemians), Sáček (Sparta), Fillo (Teplice), Ekpai (Zlín) - Chorý (Olomouc), Vaněček (Teplice), Lafata (Sparta).

Reklama