Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Torzo Liberce senzačně zabodovalo, Pilař je zpátky

Praha

Dohrávali v devíti, přesto se postarali o výsledek víkendu. Torzo statečných favoritovi odolalo a v oslabení ho obralo o body. Trojlístek hráčů Liberce nechybí v ideální sestavě 3. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Do jedenáctky se tlačili hlavně záložníci, proto se někteří posunuli na místa obránců či útočníků, kteří zdaleka tolik nezaujali.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů a Právo

Sestava 3. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Vyprodaným ochozům nabídli heroický výkon a se Spartou doma znovu zabodovali. Liberečtí se zkrátka vytáhli, což platí v první řadě o trojlístku Coufal, Breite a Folprecht. Letenské neposunul k potřebné výhře ani Biabiany, který by měl díky své rychlosti být pro českou soutěž nadstandardním hráčem.

Olomouc sice bitvu dvou týmů s plným bodovým ziskem prohrála, v Plzni však rozhodně nezklamala. Podržel ji brankář Buchta, výborný byl i Falta. Hrdinou se ovšem stal plzeňský navrátilec Pilař, který dal ligový gól za Viktorii po více než dvou letech.

Roli favorita proti Jihlavě splnila Slavia, jejíž hru režíroval Hušbauer. Slovácko výrazně přestřílelo Baník, dvakrát se trefil Havlík, upozornil na sebe i Daníček. Dukla slaví první body v sezóně díky trefě obránce Kušníra.

Sestava 3. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Buchta (Olomouc) - Coufal (Liberec), Daníček (Slovácko), Kušnír (Dukla) - Biabiany (Sparta), Hušbauer (Slavia), Breite (Liberec), Folprecht (Liberec) - Falta (Olomouc), Havlík (Slovácko), Pilař (Plzeň).

Reklama