Hlavní obsah

Klokani padli v derby a zase nedali gól. Přitom po vápno hrajeme nadstandardně, posteskl si kouč

Šňůra neporazitelnosti fotbalistů Bohemians 1905 v nové sezóně skončila! Klokani obrali o body silnou Spartu i mistrovskou Slavii, ve třetím pražském derby proti domácí Dukle (0:2) však odcházeli do kabin se smutnými tvářemi.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Bohemians Martin Hašek.

Článek
Fotogalerie

„Přitom za hru se můžeme pochválit. Po inkasovaném gólu jsme byli výrazně lepší mužstvo, ale bez čisté šance," žehral na finální fázi zelenobílých trenér Martin Hašek, jehož svěřenci prohráli v prologu pátého ligového kola po trefách Róberta Kovala a Zinedina Mustedanagiče 0:2.

„Stále nám chybí Luts a Tetteh. Absence útočníka, který podrží míč, je pro nás fatální. Po vápno hrajeme nadstandardně, ale ve finální fázi máme na čem pracovat. Věřím, že po návratu Tetteha budeme vpředu silnější," řekl kouč Klokanů.

Klíčový moment střetnutí se odehrál ve 23. minutě. Domácím vyšel signál z přímého volného kopu. Po Miloševičově pasu Brandner orazítkoval tyč, následnou dorážku vykopl z brankové čáry Bartek, aby míč přece jen dopravil do sítě Kovaľ. „Dvakrát se míč odrazil přímo k nim, ještě to takhle trefí. Za mě to byl trochu šťastný gól, ale tohle si prostě musíme pohlídat," posteskl si zkušený obránce Michal Švec.

Klokani znovu neskórovali a jejich střelecký půst se protáhl už na tři zápasy. „V reprezentační přestávce máme nad čím přemýšlet," uzavřel Hašek.

Reklama