Hlavní obsah

Slavia posiluje! Do Edenu se vrací její odchovanec, odmítl i kluby ze Serie A

Aktualizováno

Fotbalisté Slavie v poslední den přestupového okna posilní svůj kádr o jednoho hráče. Do Edenu se vrátí odchovanec klubu Stefan Simič. Střední obránce má večer dojednat podmínky o hostování z AC Milán. Loňskou sezónu odehrál dvaadvacetiletý hráč v belgickém Mouscronu.

Foto: Radek Malina, Sport.cz

Český obránce Stefan Simič se protahuje při tréninku.

Článek

Vrací se do klubu, který ho vychoval. Stoper Stefan Simič, který patřil k oporám české jednadvacítky na letošním EURO, má hostovat v pražské Slavii. Ve hře byly i italské kluby Crotone či Parma, mladý obránce ale kývl na nabídku sešívaných.

„Stefan odmítl dva kluby ze Serie A, nevím, který hráč by to udělal, ale cítí, že je Slavia silná. Chce za ni hrát poháry a chce bojovat o titul. Navíc bude více na očích kouči národního týmu panu Jarolímovi," řekl Sport.cz hráčův otec a zároveň agent Radoji Simič.

Jeho syn ještě dopoledne trénoval v Miláně, odpolední trénink už vynechal a večer má přistát na pražském letišti.

Simič nastupoval v juniorských týmech Slavie a v šestnácti letech se vydal na zkušenou do Itálie, kde se upsal FC Janov. U Griffinů, jak se klubu přezdívá, strávil jen jeden rok, protože po něm sáhl slavný AC Milán. Přes hostování ve Varese či Mouscronu se nyní vrací do Čech.

Reklama

Související témata: