Hlavní obsah

Mladá Boleslav jedná o nové posile, k týmu se připojil Hubínek

Praha

Prvoligový fotbalový klub z Mladé Boleslavi je blízko získání nové posily do středu zálohy. Bohemians informují, že Michal Hubínek už se připojil ke středočeskému týmu. Zástupci obou klubů nyní dolaďují podmínky přestupu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Michal Hubínek ještě v dresu Bohemians během utkání na Spartě.

Článek

Měli o něho zájem v Liberci nebo Zlíně, snil také o nabídce ze zahraničí, ale nakonec by 22letý talent měl zakotvit na jiné adrese, než se dosud spekulovalo.

„Michal Hubínek dostal povolení připojit se k mužstvu FK Mladá Boleslav do tréninku a dnešního utkání. Kluby jednají o jeho přestupu," oznámili zelenobílí.

Je to trochu překvapivé. Sám hráč před sezónou počítal s tím, že pokud by měl hrát v české nejvyšší soutěži, bylo by to v dresu Liberce.

Pokračování v Ďolíčke očividně nebylo vůbec ve hře, když s týmem neodcestoval na soustředění a připravoval se jen s juniorkou. Do ligového utkání v tomto ročníku ještě nezasáhl.

Nadějný střední záložník se představil i na nedávném mistrovství Evropy hráčů do 21 let, kde nastoupil do střetnutí základní skupiny proti Itálii. Do dalších klání příležitost nedostal.

Mladá Boleslav zřejmě snahou o získání Hubínka reaguje na mizerný vstup do nové sezóny. Středočeši mají po pěti kolech na kontě jediný bod a hrozivé skóre 2:11, tudíž se nacházejí na chvostu tabulky.

Mužstvu napomohla ani změna na pozici trenéra, kdy se před třetím kolem přesunul na místo odvolaného Martina Svědíka dosavadní sportovní manažer Dušan Uhrin mladší.

Reklama

Související témata: