Hlavní obsah

Derby v Edenu je vyprodáno! Po zbytku lístků se za pár hodin jen zaprášilo

Praha
Aktualizováno

Sešívaní jsou v tabulce druzí, Letenští až šestí. Jenže čert vem tabulkové postavení. Derby je derby a fanoušky táhne dál! Fotbalové utkání Slavia - Sparta, které se bude hrát v Edenu v neděli 17. září od 18:00, je vyprodáno. Slavia na svém webu oznámila, že většina vstupenek se vyprodala v přednostním prodeji pro majitele permanentních vstupenek a členy fanouškovských organizací.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťan Lukáš Mareček (vzadu) a slávista Muris Mešanovič.

Článek

Letenští doufají, že po reprezentační pauze budou v lepší formě, než v jaké se prezentovali na startu sezóny. Slavia zase dobíjela baterky na těžký podzim. Ve čtvrtek 14. září červenobílí rozehrají skupinu Evropské ligy domácím duelem s Maccabi Tel Aviv - a hned tři dny po izraelském soupeři nastoupí v Edenu k velkému derby Sparta!

Teď už je jasné, že 288. derby se bude hrát před vyprodaným Edenem. V přednostním prodeji pro permanentkáře, členy Odboru přátel a Fanklubu, který probíhal od 1. do 6. září, se prodala většina volné kapacity Edenu a do volného prodeje 7. září zbylo jen několik desítek vstupenek, které se během čtvrtka rychle vyprodaly.

Aktuálně tak zbývají už jen vstupenky pro vozíčkáře a lístky do sektoru hostů, jejichž distribuci si zajišťuje Sparta.

Reklama

Související témata: