Hlavní obsah

Ve Spartě to před derby vře! Bylo tam nějaké pošťuchování, potvrdil incident Siegl

Praha

Ve fotbalové Spartě je pořádné dusno. Pár dní před derby se Slavií, které je po vyřazení z pohárové Evropy pro Letenské největším zápasem sezóny, to v kabině „rudých" pořádně vře. Nemůže za to blížící se bitva s rivalem, podle serveru expres.cz zavládla hustá atmosféra po konfliktu mezi hráči. Pustili se prý do sebe obránce David Hovorka a zahraniční posila Rio Mavuba.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Sparty Praha Andrea Stramaccioni a Antonio Mavuba.

Článek

Po letním utrácení za hráče z ciziny je i přes uvolnění řady hráčů v kabině pořádný přetlak. Vyladit tenhle mezinárodní orchestr není nic jednoduchého a nejspíš se to zatím italskému kouči Stramaccionimu nedaří. Tvrdí to alespoň server expres.cz. Podle něj došlo k dalšímu incidentu mezi hráči Sparty.

Po tom prvním se z Letné poroučel záložník Lukáš Vácha, jenž nyní hostuje v Liberci. Teď se měli do sebe pustit další fotbalisté. „Říkalo se o tom, že tam bylo nějaké pošťuchování Hovorky s Mavubou," cituje zmíněný server někdejší ikonu sparťanského útoku Horsta Siegla.

Na Letné tak mají před derby se Slavií trochu jiné starosti, než se čekalo. Místo toho, aby si Sparta užívala pocitu, že je po dlouhé době v pohodě špílmachr Tomáš Rosický, jenž dal po 17 letech v rudém dresu zase gól, vládne v kabině napětí.

Rozezlení jsou i fanoušci, který opakovaně vyjadřují nespokojenost s výkony týmu i politikou klubového vedení. Vše došlo tak daleko, že část fanoušků naposledy proti Karviné ani nefandila a dokonce neslavila ani gól Rosického, což je věc nevídaná. Své si k situaci řekl v televizní show i kanonýr David Lafata, který naznačil, že do ideálu to má v současné chvíli na Letné skutečně daleko.

Reklama

Související témata:
  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články