Hlavní obsah

Petržela a spol. si před šlágrem na Spartě zatrénovali s dětmi z dětských domovů

Plzeň

V neděli podstoupí ligový šlágr na Spartě, přípravu na něj si fotbalisté Plzně zpestřili tréninkem s dětmi z dětských domovů Plzeňského kraje i potomků zaměstnanců generálního partnera klubu.

Foto: fcviktoria.cz

Plzeňští fotbalisté během tréninku s dětmi.

Článek
Fotogalerie

„Trénink s dětmi byl příjemným zpestřením tréninkového týdne. Je fajn vidět, že je fotbal a obecně sport baví a mají z něj radost," pochvaloval si stoper Roman Hubník. „Do každého cvičení i závěrečného zápasu šly všechny děti naplno. Je dobře, že jsme jim udělali radost," přidal se záložník Martin Zeman. Akce se vedle něj a Hubníka zúčastnilo dalších šest viktoriánů v čele s Milanem Petrželou a Markem Bakošem.

Možnost zatrénovat si s hráči nejúspěšnějšího českého klubu posledních let dostaly děti z Dětského domovu Domino, z Tachova a Plané, které zvítězily v soutěži „Nakresli a trénuj jako hvězda". Kreslily obrázky svého vysněného povolání či oblíbeného sportu. Vítěze jednotlivých kategorií vybrali záložníci Jan Kopic a Patrik Hrošovský.

„Mám ráda Viktorku, takže to pro mě byl zážitek. Mými oblíbenci jsou především Marek Bakoš s Martinem Zemanem a oba přišli, takže jsem spokojená opravdu hodně," svěřila se 15letá Kristýna z dětského doma v Plané.

Reklama

Související témata: