Hlavní obsah

Zní to směšně, ale pokusíme se uspět s Plzní, shodli se Karvinští po kruté prohře

Teplice

Dvě minuty dělily fotbalisty Karviné od bezbrankové remízy v Teplicích. Nakonec prohráli 0:1 a protáhli tak neúspěšnou bilanci na hřištích soupeřů. V tabulce mají jen o bod víc než poslední Jihlava.

Foto: 2017100500206, ČTK

Zleva Lukáš Budinský z Karviné a Jan Rezek z Teplic bojují o míč v 11. kole HET ligy.

Článek

„Je to krutý výsledek," hlesl záložník Lukáš Budínský, který patřil k nejaktivnějším hráčům mužstva. „Teplice jsme po většinu zápasu přehrávali. Naposledy při venkovním zápase na Slovácku to nebylo směrem dopředu dobré, nic jsme si tam nevypracovali. Ale v Teplicích toho bylo dost, jenže nedáme gól. Pak přijde jedna chyba, míč se dostane před naši branku a zapadne do sítě," posteskl si karvinský fotbalista.

Co znamená pro tým další prohra? „Že nemáme nic. A v pátek se pokusíme uspět s Plzní. Zní to asi směšně, ale nutně potřebujeme nějaké body. Musíme se zaměřit na to, abychom si vypracovali aspoň dvě tři šance, standardku a vstřelili aspoň jeden gól," zamyslel se Budínský.

Stoper David Lischka rovněž litoval výsledku z Teplic. „Byl to zápas o jediné brance. Bohužel ji dali domácí. Přitom jsme měli situace v pokutovém území, ale nejsme dostatečně důrazní, nebo se k nám míč neodrazí. Dostali jsme smolný gól, Teplice byly určitě k poražení. Závěr jsme nedotáhli ani k remíze," shrnul karvinské vystoupení na severu Čech.

Věříte, že Karviná může v utkání s Plzní bodovat?
Ano. Karviná protrhne smůlu a vyhraje.
17,5 %
Ano. Ale skončí to nejspíš nerozhodně.
8,5 %
Ne. Plzeň si připíše další tři body za výhru.
74 %
Celkem hlasovalo 3039 čtenářů.

Reklama

Související témata: