Hlavní obsah

Je to definitivní! V Liberci po podzimní části skončím, přiznal Nezmar. Míří do Slavie

Aktualizováno

Je to jasné, sportovnímu řediteli Liberce Janu Nezmarovi můžete odpočítávat poslední dny U Nisy. Úspěšný manažer na konci listopadu ve Slovanu skončí a poté se přesune do Slavie.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sportovní ředitel Slovanu Liberec Jan Nezmar bude v severočeském klubu působit do konce podzimní části. Pak se přesune do hlavního města.

Článek

„V této chvíli mohu potvrdit, že jsme se s majitelem (Ludvík Karl) minulý týden definitivně dohodli na ukončení mojí práce ve Slovanu na konci podzimu," potvrdil Jan Nezmar oficiálně na Facebooku severočeského klubu svůj odchod, který již naznačil minulý týden v rozhovoru pro Právo a Sport.cz.

„V následujících dnech by mělo být jasné, kam mé kroky dál povedou. Mohu teď říci, že s velkou pravděpodobností bude moje budoucnost spojena se Slavií, ale definitivu to v téhle chvíli nemá," řekl liberecký manažer, který ve Slovanu jako sportovní ředitel působil téměř pět let.

Již v létě uvažoval o odchodu z této funkce mimo fotbalové prostředí, ale nabídka Slavie zvítězila.

„Mohu prozradit, že jsem se dohodl na nějaké práci i mimo fotbal. Cítil jsem, že by možná byla správná cesta svým způsobem specifické fotbalové prostředí opustit. Nicméně poté se objevila nabídka ze Slavie, která mě velmi oslovila, byť mi v tomto ohledu situaci v podstatě zkomplikovala, protože jsem už byl rozhodnutý směřovat své kroky trochu jinam," vysvětlil Nezmar, který se nyní soustředí na tři zbývající podzimní kola, ve kterých se Liberec střetne s Ostravou, Bohemians a Olomoucí.

„Všichni chceme udělat všechno pro to, abychom uspěli, protože je velká šance přezimovat na čelních příčkách. Pro Slovan je takové umístění vždy velkou vzpruhou," uzavřel Nezmar, který by měl od prosince pracovat pro sešívané.

Reklama

Související témata: