Hlavní obsah

Jednání o příchodu Stanciua do Sparty se podle agentky zadrhlo

Fotbalová Sparta stále vyjednává o přestupu rumunského záložníka Nicolae Stanciua z Anderlechtu. Podle hráčovy agentky se rozhovory lehce zadrhly, protože belgický klub požaduje procenta z případného budoucího prodeje čtyřiadvacetiletého fotbalisty, což se zástupcům Sparty nelíbí.

Foto: Michal Doležal, ČTK

Nicolae Stanciu na archivním snímku.

Článek

"Ale jsem optimistka. Jsem v Praze s představiteli Sparty. Seděli jsme spolu, něco snědli a probírali to. Jsme v pohodě. Ke smlouvě se propracujeme. Vyřešíme to," uvedla Anamaria Prodanová pro DigiSport.ro. "Chci, aby přestup vyšel," prohlásila.

Podle agentky má Stanciu tři nabídky z Turecka, ale pouze Sparta ho chce získat na přestup. O uvolnění fotbalisty na hostování nemá Anderlecht zájem.

Podle sobotních zpráv belgických médií by měl rumunský reprezentant přijít na Letnou za pět miliónů eur (téměř 128 miliónů korun), což by z něj udělalo nejdražšího hráče v historii české ligy. Dosavadním rekordmanem je Tal Ben Chaim, který do Sparty přišel loni v létě za 76 miliónů korun. Anderlecht prý může dodatečně získat za Stanciua ještě další peníze na bonusech, které se mohou vyšplhat až na 3,2 miliónu eur (82 miliónů korun).

Reklama

Související témata: