Hlavní obsah

Bartolomeu jde ze Zlína na hostování do Zlatých Moravců, kádr zúžil i Baník Ostrava

Zlín
Aktualizováno

Záložník Robert Bartolomeu, který svým gólem loni v květnu rozhodl o výhře Zlína ve finále fotbalového poháru 1:0 nad Opavou, bude na jaře hostovat ve slovenském týmu ViOn Zlaté Moravce. Čtyřiadvacetiletý hráč na podzim nastoupil pouze ke třem ligovým zápasům a celkem odehrál 73 minut.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Robert Bartolomeu odchází ze Zlína na hostování do Zlatých Moravců.

Článek

"Věříme, že v novém působišti nabere dostatečné zápasové vytížení," uvedl manažer Zlína Zdeněk Grygera na klubovém webu. Bartolomeu ve Zlíně za tři sezóny nastoupil k 27 zápasům a vstřelil dvě branky.

V kádru devátého týmu ligové tabulky oproti podzimní části chybí také Milan Švenger, Dame Diop a Pablo Podio, kteří ve Zlíně skončili.

Fotbalisté Ostravy zúžili kádr o Stáňu a Jakubova

V kádru ostravských fotbalistů po úvodní fázi zimní přípravy nezbylo místo na záložníka Bronislava Stáňu a útočníka Alexandra Jakubova. Oba s týmem neodcestovali na soustředění do Kroměříže, kde bude patnáctý celek podzimní části první ligy trénovat do pátku. V širším kádru trenéra Radima Kučery nezůstal ani Dominik Smékal s Martinem Macejem.

"Náš kádr má aktuálně 22 hráčů. Ale máme tam ještě volná okýnka pro hráče, o kterých jednáme a kteří by ještě do Kroměříže mohli přijet. Jedním z nich je Christophe Psyché, který se nám na testech docela zamlouval," řekl sportovní ředitel Dušan Vrťo.

Podle něj by Jakubov se Stáňou měli odejít na hostování. O Jakubova je zájem v klubech druhé ligy.

Reklama

Související témata: