Hlavní obsah

Ml.Boleslav - Zlín 2:0Mladá Boleslav se na výhru s outsiderem nadřela

MinutaMin. Tým Hráč Akce
25. Pecka 1 : 0
89. Holub 2 : 0

MLADÁ BOLESLAV

Boleslavští se po vítězství nad Zlínem odpoutali Liberci v čele tabulky, ale herně tentokrát příliš nepřesvědčili. Zejména obrana nepůsobila nejjistějším dojmem a jen pohotovost brankáře Millera a neschopnost hostujících střelců zachránila domácím výhru.

Článek

Středočeši začali nesmělým obléháním zlínského pokutového území, ale až hostující Bača jim názorně ukázal, jak se důrazně probít až do zakončení. Jeho hlavička po přesném Zapletalově centru trefila břevno Millerovy branky. O chvíli později se domácí gólman blýsknul tváří v tvář Krausovi.

Netrpěliví domácí diváci reagovali na předváděnou hru pískotem a po dvaceti minutách už se začali více prosazovat i jejich oblíbenci. Nejvíce vidět byl útočník Pecka a právě jeho důrazný styl hry se postaral o vítěznou branku Boleslavi. Po centru do pokutového území ho napoprvé ještě Zlámal vychytal, ale proti dorážce hlavou už byl zlínský gólman bezmocný.

Oživení na boleslavské hře bylo vidět ale jen do přestávky, do druhé půle vlétli aktivněji opět hosté a v dalším dílu souboje Miller-Kraus byl opět úspěšnější mladoboleslavský gólman. Zlín tak i po včerejšku marně čeká na první vstřelený gól na soupeřově hřišti. Naopak při rohu v nastavení se vydal na zteč i zlínský gólman Zlámal, ale power-play soupeře využil střídající Holub.

Mladá Boleslav - Tescoma Zlín 2:0 (1:0)
Branky: 25. Pecka, 90+4. Holub. Rozhodčí: Racek - Chytil, Pelikán. ŽK: Rolko - Švach, Bača. Diváci: 4150.
Sestavy:
Mladá Boleslav: Miller - Šmerda, Rolko, Rajnoch, Palát - Vaculík, Riegel (55. Vít), Matějovský, Poláček (85. Ševinský) - Kulič, Pecka (63. Holub). Trenér: Uhrin.
Zlín: Zlámal - Vidlička, Švach, Zbožínek, Červenka (46. Šmahaj) - Zapletal (73. Činčala), Jelínek (80. Žemlík), Zúbek, Janíček - Kraus, Bača. Trenér: Uličný.

Reklama

Související témata: