Hlavní obsah

Statistika: Ruský legionář vládl vytrvalcům, Hora nejlepším sprinterem

Klokani z Vršovic se vysokou výhrou nad vedoucí Plzní postarali o výsledek víkendu. Podrobná fitness data 23. kola fotbalové HET ligy pak ovládli jihlavský Vladislav Ljovin s Jakubem Horou z Teplic. Prvně jmenovaný naběhal nejvíc metrů ze všech, opora mužstva ze Stínadel zase urazila nejvíc metrů ve sprintu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jakub Hora z Teplic vládl sprinterům.

Článek
Fotogalerie

Poctivou porci 11 991 naběhaných metrů si o víkendu připsal ruský záložník Vladislav Ljovin, čímž se stal nejlepším maratóncem kola. I díky němu tak Jihlava přivezla z Olomouce aspoň bod, byť většinu druhé půle hrála bez jednoho muže v poli.

V těsném závěsu za Ljovinem se v počtu naběhaných metrů umístili hrdina Bohemians Dominik Mašek se slávistou Tomášem Součkem, čtvrtou pozici pro sebe uzmul syn trenéra klokanů Martin Hašek. Pátý byl teplický Jakub Hora, který zase dominoval v rychlosti.

V utkání s Libercem zaznamenal 345 metrů ve sprintu, předčil druhého Karla Knejzlíka ze Slovanu. Třetí nejlepší sprinterský výkon kola pak zaběhl Jan Juroška ze Slovácka, čtvrtý skončil David Douděra z Dukly, pátý Alois Hyčka z Teplic. Nejvíc sprinterských náběhů si pak připsal právě Hora spolu s Vojtěchem Kubistou z Jablonce (oba 28).

Co se týče týmů, tak nejpilnějšími běžci byli hráči Liberce (116 842 metrů). Ve sprintu si nejvíc metrů připsali fotbalisté Teplic (1873 metrů).

Reklama