Hlavní obsah

Brno angažovalo bývalého sportovního manažera Sparty! Pivarník zůstává

Brno

Trenér Roman Pivarník se pokusí vrátit fotbalisty Brna do nejvyšší soutěže. S vedením klubu se dohodl na další spolupráci. Do funkce sportovního manažera nastupuje ve Zbrojovce bývalý fotbalista Sparty Tomáš Požár, který dosud působil v letenském klubu. Oba uzavřeli dlouhodobé smlouvy.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Roman Pivarník zůstává v Brně.

Článek

„Tím dáváme jednoznačně najevo, že nehodláme setrvat ve druhé lize déle než jednu sezónu. Cílem je okamžitý návrat mezi elitu," tvrdí majitel brněnského klubu Václav Bartoněk.

Pivarník spolupracoval s Požárem před časem už v Bohemians 1905. „V Brně jsem vnitřně spokojený. Vnímám velký potenciál klubu i jeho bohatou historii. Ve Zbrojovce se poslední čtyři roky velmi dobře pracuje s mládeží. Na tom se dá stavět. Počítáme ale pochopitelně i s tím, že bude potřeba tým vhodně doplnit," uvědomuje si jednapadesátiletý Pivarník.

Pro brněnské fotbalisty i fanoušky je dobrou zprávou, že klub hodlá nadále podporovat většina dosavadních sponzorů a neodvrátí se ani radnice a Jihomoravský kraj. V mužstvu by měli pokračovat brankář a kapitán mužstva Melichárek i klíčový stoper Pavlík.

Reklama

Související témata: