Hlavní obsah

Jednadvacítka zná program přípravy před ME

PRAHA

Nejprve únorový turnaj v Portugalsku a v březnu pak zápasy s Nizozemskem a v Německu. Tak vypadají hlavní body přípravného programu české fotbalové reprezentace do jednadvaceti let, která se v červnu zúčastní mistrovství Evropy v Nizozemsku. Tým "lvíčat" se v příštím roce poprvé sejde na začátku února a pak vyrazí na turnaj do Portugalska.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Ilustrační foto.

Článek

Češi se utkají 6. února se Slovinskem, 8. února je pak čeká buď souboj o třetí místo, nebo finále s Portugalskem, či Finskem. V březnu čekají český tým v reprezentačních termínech další dva přípravné zápasy, nejprve 23. března domácí duel s Nizozemskem, dalším z účastníků ME, a o čtyři dny později pak utkání v Německu.

Pak se mužstvo sejde až na konci května po skončení ligové soutěže, 2. června by mělo absolvovat další přípravný zápas, ale o soupeři se zatím nerozhodlo. Úvodní zápas ME s Anglií je na programu 11. června.

Vedení týmu už navíc při své inspekční cestě do dějiště mistrovství Evropy zajistilo hotel, v němž budou mladí reprezentanti pobývat během šampionátu. Česká výprava rozbije svůj stan ve čtyřhvězdičkovém hotelu Amrath Hotel Erica v Nijmegenu. Zde sehraje také druhý zápas základní skupiny proti Srbsku, s Anglií a Itálií se svěřenci kouče Ladislava Škorpila utkají v Arnhemu.

Reklama