Hlavní obsah

Rosický je patronem McDonald's Cupu

Hvězda Arsenalu Tomáš Rosický se stává tváří fotbalového turnaje základních škol McDonald's Cup 2006/07. Nejlepší fotbalista České republiky za minulý rok se bude osobně podílet i na programu celorepublikového finále starší kategorie 12.-13. června 2007 v Toyota Areně na Letné.

Článek

V plném proudu je už jubilejní 10. ročník fotbalového turnaje základních škol v České republice McDonald's Cup 2006/07. Do základních kol se zatím přihlásilo a své turnaje již odehrálo přes 2 780 základních škol. Dá se proto předpokládat, že celkový počet hráček a hráčů, kteří vyběhnou na fotbalová hřiště, převýší loňské rekordní číslo 82 344.

O mimořádném úspěchu a pozici McDonald's Cupu v Evropě svědčí i ocenění UEFA v rámci programu Grassroots. McDonald's Cup byl vyhlášen nejhodnotnějším turnajem v projektu "Fotbal pro všechny" za rok 2006 v České republice.

Čtvrtečním seminářem pořadatelů turnaje v pražském Kongresovém centru se k jubilejnímu ročníku turnaje připojil také jeho patron, kapitán české fotbalové reprezentace a hráč Arsenalu, Tomáš Rosický.

Rosický se stává osobností a tváří McDonald's Cupu. Bude se osobně podílet i na programu celorepublikového finále starší kategorie, které se jmenuje "Svátek fotbalu" a uskuteční se ve dnech 12.-13. června 2007 v Toyota Areně AC Sparta Praha na Letné.

Více informací najdete na stránkách turnaje www.mcdonaldscup.cz.

Reklama

Související témata: