Hlavní obsah

Beckham bude hrát fotbal ve válečném filmu

LOS ANGELES

Anglický fotbalista David Beckham se přece jen chystá na hereckou dráhu. Ještě loni tvrdil, že ho filmové plátno vůbec neláká, ale teď si podle britského listu The Sunday Mirror zahraje britského vojáka za první světové války v americkém filmu Příměří. Přitom podle čerstvé majitelky Oscara Helen Mirrenové by se mohl uplatnit jen ve filmu, v němž nebude vůbec mluvit.

Článek

Režisér Vadim Perelman, který měl před třemi lety tři oscarové nominace s filmem Dům z písku a mlhy, je však asi jiného názoru. Anebo vsadil na to, že rostoucí Beckhamova popularita u Američanů po přestupu do Los Angeles přiláká i filmové fanoušky. Ostatně Beckham bude moci ve filmu ukázat spíš své fotbalové než herecké kvality.

Scénář, který napsal jeden z autorů Pirátů z Karibiku Stuart Beatti, je založen na skutečné události. Na Štědrý den roku 1914 bylo uprostřed válečné vřavy vyhlášeno příměří a němečtí a britští vojáci ho využili neobvyklým způsobem. Na Yperském poloostrově v Belgii na chvíli opustili zákopy a v "zemi nikoho" sehráli fotbalový zápas.

Chystá se i reality show

Pro Beckhama to nebude úplná premiéra před kamerou. Bývalý kapitán anglické reprezentace si už zahrál epizodní role ve snímcích Góól! a Góól! 2. Vedle filmování pro něj mají v Americe připravenou i vlastní reality show, v níž bude pro televizi NBC účinkovat spolu s manželkou Victorií.

Zatím stále ještě není jasné, kde budou Beckhamovi v Kalifornii bydlet. Při své poslední návštěvě si prý prohlédli asi dvacet luxusních domů. Velkým favoritem je údajně vila v Beverly Hills, kterou prodává zpěvačka Madonna. Chce za ni dvacet miliónů dolarů. Pro fotbalistu, který bude mít v USA podle odhadů roční příjem přes sto miliónů, to rozhodně není nereálná cena.

Reklama

  Jablonec - Zlín zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava