Hlavní obsah

Beckham prodává televizní práva na své stěhování

MADRID

Přestup anglické fotbalové hvězdy Davida Beckhama z Realu Madrid do Los Angeles Galaxy bude zřejmě zdokumentován do nejmenších detailů. Hráč chce své stěhování z luxusní madridské čtvrti La Moraleja natáčet a už nabídl k prodeji televizní práva.

Foto: http://vietnamnet.vn/

Manželé Beckhamovi

Článek

O desetidenní show je ve Spojených státech velký zájem. Španělská televizní stanice Tele 5 přišla s informací, že jedna z amerických stanic za vysílací práva nabídla patnáct miliónů eur.

Stěhování nábytku, balení luxusního oblečení nebo přeprava patnácti luxusních limuzín. Taková jsou lákadla, jimiž mohou televize potěšit Beckhamovy fanoušky. Není však zatím známo, zda se při nakládání stěhovacích aut objeví před kamerami i fotbalista či jeho manželka Victoria.

Jedenatřicetiletému Beckhamovi končí v Realu v létě smlouva, kterou se rozhodl neprodloužit, a odchází do Spojených států. Přestup vyvolal v jeho novém působišti zvýšený zájem o vstupenky na novou sezónu a Los Angeles Galaxy se chystá uzavřít sponzorskou smlouvu se zatím nejmenovaným bankovním ústavem. Za pronájem reklamního prostoru na dresu by si měl klub během pěti let přijít na 49 miliónů dolarů. Právě tak dlouhý kontrakt podepsal v Kalifornii i Beckham.

Reklama

  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín