Hlavní obsah

Verón obvinil Fergusona: Lhal mi!

LONDÝN

Nečekaně ostré slovní projektily vypálil argentinský fotbalista Juan Sebastian Verón na svého někdejšího nadřízeného Alexe Fergusona, kouče Manchesteru United. Nová posila londýnské Chelsea obvinila Sira Alexe ze lhaní a pokrytectví během jednání o Argentincově budoucnosti. "Jednou něco řekl a vzápětí jednoduše obrátil," rozhořčil se záložník.

Foto: Raisport.it

Juan Sebastian Verón

Článek

Co přesně Verónovi vadilo? "Ferguson ke mně nebyl upřímný. Když se o mne před pár týdny zajímaly jiné celky, prohlásil, že nejsem na prodej. Dal mi najevo, že jsem součástí týmu. Když však na stůl přistálo více peněz, okamžitě změnil tón. To je strašné zjištění," prohlásil středopolař, jehož za patnáct miliónů liber koupil pro Chelsea její nový vlastník - ruský miliardář Roman Abramovič.

"Zeptal jsem se proto Fergusona přímo: 'Chcete mě v týmu?'," pokračoval Verón. "Vykrucoval se. Povídal povšechně o systému hry a o dalších věcech. Tak jsem se znovu zeptal: 'Nežádám o místo v základu, chci se jen zeptat, jestli se mnou počítáte?' Ale to už myslel jen na velkorysou nabídku Chelsea," dodal rozčarovaný hráč, který si odbude premiéru v novém dresu ve třetím předkole Ligy mistrů proti slovenské Žilině.

Verón však okamžitě poznamenal, že není přestupem rozladěn. "Jsem šťastný, že mohu být v Chelsea. Klub se mění, může být vůbec nejlepším na světě. To je zajímavá výzva," zakončil.

Reklama

Související témata: