Hlavní obsah

Synot povede Karel Jarolím

STARÉ MĚSTO

Novým trenérem fotbalistů Synotu bude od příštího týdne Karel Jarolím, který by měl s jihomoravským klubem v nejbližší době podepsat smlouvu. V sobotním utkání se Zlínem ještě tým povedou František Ondrůšek a Miloslav Machálek, kteří odvolaného Radka Rabušice dočasně nahradili.

Foto: ČTK/Otto Ballon Mierny

Fotbalisté Synotu budou mít od příštího týdne nového trenéra.

Článek

"Oficiální představení nového trenéra by se mělo uskutečnit v sobotu v Drnovicích po utkání se Zlínem, při němž Jarolím bude působit ve funkci pozorovatele. Vedení prvoligového týmu by měl převzít příští pondělí," řekl mluvčí Synotu Aleš Mazúrek.

Jarolím naposledy v české lize trénoval Slavii, která ho propustila po skončení sezóny v roce 2001. Předtím vedl do léta 1998 jako hlavní kouč jeden rok Příbram. Naposledy pomáhal Ivanu Haškovi jako asistent ve Štrasburku.

V neděli sedmačtyřicetiletý Jarolím, si jako hráč dlouho udržoval špičkovou výkonnost. Proslavil se především v dresu Slavie, ale hrál také ve Francii, na Žižkově, v Dukle, Benešově a v Bohemians. Ještě před dovršením čtyřicítky působil v třetí lize v týmu České Lípy.

Reklama