Hlavní obsah

Kanonýr Voronin se zřejmě vrátí z Herthy do Liverpoolu

BERLÍN

Ukrajinský útočník Andrej Voronin je připraven na to, že se po skončení ligové sezóny vrátí do Liverpoolu. Berlínská Hertha si totiž nejspíš nebude moci dovolit devětadvacetiletého forvarda, kterého má z Anglie od začátku ročníku zapůjčeného na hostování, udržet.

Článek

"Vypadá to, že se vrátím zpátky do Liverpoolu. Je to škoda, jsem z toho zklamaný, ale samozřejmě chápu ekonomické možnosti klubu," prohlásil v pátek Voronin. Právě na penězích případný trvalý přesun střelce 11 branek Herthy ztroskotá. Jak uvedl generální manažer Dieter Hoeness, v klubové kase se nenajde dost peněz na složení přestupové částky a na Ukrajincův plat.

Možnost setrvání v Německu ale stále existuje. "Pokud se kvalifikujeme do Ligy mistrů, tak se objeví šance. Ale nikdo neví, zda se tam dostaneme. A vykoupit sám sebe ze smlouvy v Liverpoolu nemohu," shrnul své šance útočník.

Ke své smůle nebude Voronin v následujících třech utkáních moci ke svému setrvání dopomoci, protože si bude odpykávat disciplinární trest. Hertha je v tabulce na čtvrtém místě, na Ligu mistrů ztrácí dva body.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín