Hlavní obsah

Uhrin starší by měl podle TA3 trénovat Slovan Bratislava

PRAHA

Byl navržen na kouče české fotbalové reprezentace, podruhé se však národního týmu neujal. A tak možná zamíří na Slovensko. Zpravodajská televize TA3 v pondělí informovala, že Dušan Uhrin starší se má stát novým trenérem Slovanu Bratislava.

Foto: Archiv

Trenér Dušan Uhrin.

Článek

Šestašedesátiletý kouč vicemistrů Evropy z Anglie 1996 by měl podle televize nahradit ve funkci hlavního trenéra Ladislava Pecka, který v pondělí dopoledne spolu se svými asistenty Marianem Zemanem a Vladimírem Kinderem odcestoval s mužstvem na týdenní soustředění do Vyhne.

Uhrin působil naposledy v Dinamu Tbilisi, se kterým v sezóně 2007/2008 vybojoval gruzínský titul. Bezprostředně po skončení soutěže oznámil, že trenérskou kariéru končí. Po odvolání Petra Rady ho však expertní skupina před pár týdny navrhla jako staronového kouče české reprezentace. Výkonný výbor ČMFS ovšem tohoto doporučení nedbal a letním králem jmenoval Františka Straku.

Podle TA3 by měl na Tehelné pole přijít také současný kouč Petržalky Michal Hipp, ale v jeho případě prý přichází změna působení v úvahu až po podzimní části nadcházející sezóny.

Reklama

Související témata: