Hlavní obsah

Ronaldo lanaří do Realu bývalého parťáka Rooneyho

Fotbalový kouzelník ve službách Realu Madrid Cristiano Ronaldo je přesvědčen, že by madridský velkoklub měl přetáhnout z Manchesteru United jeho někdejšího spoluhráče Wayna Rooneyho.

Článek

Portugalec si pochvaluje, že spolupráce s Rooneym se mu vždy velmi líbila. Po letním rekordním přestupu do Realu Madrid se nebezpečné duo z Old Trafford rozpadlo, ovšem Ronaldo věří, že spolupráce s anglickým reprezentantem se znovu obnoví na San Bernabeu.

„Wayne by tady zapadl, byl by senzací,“ řekl portugalský fotbalista deníku The Sun. „Myslím, že by nám hodně pomohl. Bylo by úžasné, kdyby přišel, tohle je ideální místo pro nejlepší světové hráče a on je bezpochyby jedním z nich.“

Podle Ronalda má Rooney všechny předpoklady a schopnosti, aby se v Madridu i v nabité konkurenci prosadil a okořenil si ve španělské metropoli svou kariéru. „Bylo by super vidět ho jednou v dresu Realu,“ uvedl.

Přivést Rooneyho do Madridu, to je mnohem jednodušší říci, než provést. To ví i Portugalec. „Miluje Anglii, Manchester a je to kluk z Liverpoolu, opustit zemi by pro něj bylo příliš. Ale nikdy nevíte, co vše se může ještě v budoucnu přihodit,“ zakončil Ronaldo.

Reklama

Související témata: