Hlavní obsah

Žižkov zachraňoval s Opavou remízu až v nastavení

PRAHA

Ve druhé minutě nastaveného času vybojovali fotbalisté Viktorie Žižkov ve druhé lize bod za remízu 2:2 s Opavou. Střídající útočník Martan prvním gólem v dresu pražského týmu rozhodl o tom, že svěřenci kouče Vlastimila Petržely po předchozích dvou výhrách nevyšli ani v 15. kole naprázdno.

Článek

Domácí měli v úvodu navrch a Zengue je poslal ranou z 25 metrů do vedení. Opava, která během prvního poločasu prakticky nevystřelila na branku, zahrávala těsně před pauzou rohový kop a dokázala z něj vyrovnat zásluhou Mezlíka.

Zaskočený Žižkov se z nečekaného úderu neprobral ani během přestávky. Hned po úvodním hvizdu druhého poločasu pustil opavské hráče do brejku a Schaffartzik skóre otočil. Z jasného průběhu zápasu se stal pro domácí boj s nepříznivým stavem a vlastní špatnou koncovkou. Uspěl až v samém závěru Martan, kterému po přímém kopu z vlastní poloviny přistrčil míč Pulkert.

Viktoria Žižkov - Opava 2:2 (1:1)
Branky: 23. Zengue, 90.+2 Martan - 45.+1 Mezlík, 46. Schaffartzik. Rozhodčí: Hrubeš - Gallo, Čecháček. ŽK: Brabec, Martan, Ujec - Partyš, Halaška. Diváci: 1280.
Žižkov: Hruška - Kučera, Brabec, Procházka, Šťastný - Vaculík, Novák (60. Koukal), Culek, Zengue (60. Martan) - Kalod (84. Ujec), Pulkert. Trenér: Petržela.
Opava: Květoň - Kolínek, Horka, Mezlík, Čáp - Partyš, Uvíra, Kiša (70. Půda), Nepožitek (87. Wirth) - Schaffartzik, Halaška (90.+1 Neubert). Trenér: Látal.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Plzeň - Zlín 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články