Hlavní obsah

Fotbalisté Al Arábí utekli z utkání s Bohemians

PRAHA

Fotbaloví fajnšmekři nejen že se v úterý večer nedočkali na stadiónu v Dolíčku avizovaných superstar Effenberga a Batistuty, nakonec ale neviděli ani celý přípravný zápas týmu hvězdného dua Al Arábí proti Bohemians. Katařané totiž po odehraném poločase odmítli pokračovat s neuvěřitelným argumentem, že soupeř hraje příliš tvrdě.

Foto: ČTK/Libor Zavoral

Fotbalisté Bohemians neveřili svým očím. Soupeř po přestávce odmítl pokračovat ve hře. (ilustrační foto)

Článek

Zatímco zelenobílí stáli na hřišti připraveni pokračovat ve hře, soupeř nasedl do autobusu a odjel.

Na trávníku to skutečně v prvním poločase jiskřilo - na mokrém povrchu nebyla o ostré souboje nouze a dva hostující hráči museli vyhledat ošetření. Vedle toho, že padly dva góly, po jednom na každé straně, padly podle internetové stránky Bohemians také rány do těla asistenta rozhodčího a jejich autorem byl impulsivní trenér asijského týmu.

Nic nezmohl ani rozhodčí

O přestávce pak v útrobách stadiónu nezbylo tlumočníkovi, než přeložit hlasy ze strany katarského týmu a především kouče: "Hrajete moc tvrdě. Končíme! S vámi už hrát nebudeme!"

Překvapivé rozhodnutí nezvrátil ani rozhodčí Polák, ani zprostředkovatel pobytu asijského klubu v České republice Pavel Steiner, trenér gólmanů Bohemians. "Chtěli jsme po nich uhradit náklady na utkání. Když jsme pohrozili, že zavoláme policii, rychle se klidili ze stadiónu," líčil Steiner.

Pětistovka fanoušků byla naštvaná už proto, že avizovaní Effenberg s Batistutou už o den dříve odcestovali. Effenberg domů do Německa a Argentinec Batistuta do Itálie, kde v minulých letech strávil svá nejkrásnější fotbalová léta. Mužstvo, které v prvním zápase v ČR remizovalo s divizní Libuší 1:1, odletí ve středu ráno do Asie.

Reklama