Hlavní obsah

Paska: necítím se poražen

PRAHA

Manažer Pavel Paska se rozhodně necítí po rozhodnutí Arbitrážní komise ČMFS jako poražený. "Naopak, dosáhli jsme svého, aby se to, co potkalo mě, nemohlo v budoucnosti stát nikomu z manažerů, tedy ani panu Chovancovi," komentuje výrok arbitrů Paska.

Foto: ČTK/Michal Doležal

Pavel Paska

Článek

"Výpovědi smluv, tak jak byly podány hráči, jsou neplatné. A o to nám šlo, proto jsme dávali podnět," zdůraznil pro Právo Paska, který je mimo jiné manažerem Poborského, Bergra, Rosického, Kollera, Šmicra, Baroše a dalších předních českých fotbalistů.

Na dotaz, že o trojici hráčů Švancara, Libor Došek a Hottek přišel, odpověděl: "Ve smlouvách byly formální chyby, které zavinili moji zaměstnanci. Tím pádem byly smlouvy neplatné. My jsme o těch chybách věděli, přesto jsme podnět k arbitrážní komisi podali."

"Hráči sice jednostranně využívali požitky, které jim ze smluv vyplývaly a bylo o ně dle znění smluv postaráno. Přeji jim hodně štěstí. Pro mne je nejdůležitější, že nyní jsou vytvořeny podmínky pro klidnou práci manažerů. Máme před sebou jiné problémy, například, jak dostat do českého fotbalu více peněz ze zahraničí, protože vnitřní zdroje na pokrytí nákladů klubů nestačí," zdůraznil Paska.

Reklama