Hlavní obsah

Videopřenosy fotbalové reprezentace poprvé na internetu. Duely s Tureckem a USA budou na Sport.cz

PRAHA

Pro většinu hráčů Bílkova reprezentačního výběru je americké turné událostí, neboť spousta z nich letí za oceán poprvé, pro návštěvníky internetového portálu www.sport.cz pak budou událostí i zápasy s Tureckem a týmem USA, které národní tým za mořem sehraje. Vůbec poprvé v historii se totiž videopřenosy z utkání české fotbalové reprezentace objeví na internetu.

Článek

Na český reprezentační výběr čekají během osmidenního amerického turné dva přípravné zápasy, v nichž bude trenér Michal Bílek zkoušet další hráče přicházející v úvahu pro podzimní vstup do kvalifikace o postup na EURO 2012. Jeho svěřenci se nejprve v sobotu 22. května od 18.30 středoevropského času utkají v New Jersey s Tureckem, ve středu 26. května pak ve dvě hodiny ráno středoevropského času vyrukují v Hartfordu proti domácí reprezentaci USA chystající se na světový šampionát v Jižní Africe.

Obě střetnutí bude přímým přenosem vysílat televizní kanál Prima Cool, zároveň je ale budou moci sledovat i návštěvníci našeho internetového portálu www.sport.cz. Na zápas s Tureckem se mohou dívat na http://fotbal.sport.cz/fotbal/prenosy/cr-turecko/ , na druhý duel s Američany pak na http://fotbal.sport.cz/fotbal/prenosy/usa-cr/.

„Věříme, že online video přenosy ze zápasů naší fotbalové reprezentace na americkém turné budou pro fanoušky opravdu autentickým zážitkem. Na www.sport.cz budou moci sledovat nejen utkání, ale podle potřeby i vyhledávat veškeré informace o týmech a hráčích, komentovat výsledky a samozřejmě také podpořit českou reprezentaci v jejím nově vzniklém fanklubu,“ glosovala premiéru videopřenosů národního týmu na internetu manažerka Seznamu Rita Gabrielová.

Reklama

Související témata: