Hlavní obsah

Při Štajnerově loučení s Hannoverem si zahraje i Šimák

HANNOVER

Liberecký fotbalový útočník Jiří Štajner se na podzim vrátí do Hannoveru, aby se oficiálně rozloučil v benefičním zápase s tamním bundesligovým klubem, za který nastupoval uplynulých osm let. Exhibičního utkání, které je naplánováno na sobotu 9. října, se má zúčastnit i další bývalá opora Hannoveru Jan Šimák, jenž nyní působí v Mohuči.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Jiří Štajner opět s dresem Liberce.

Článek

"Přijedu s Libercem, přiberu pár kamarádů ze starých časů z Hannoveru a nastoupíme proti současnému týmu 96. Už jsme se na tom domluvili s Jörgem Schmadtkem (sportovní ředitel) a Martinem Kindem (prezident klubu)," řekl listu Bild Štajner, který se po návratu do Liberce v pondělí upsal Slovanu na jeden rok.

Vedle Šimáka si pozval i další někdejší parťáky z Hannoveru Nebojsu Krupnikoviče, Michaela Tarnata či Christopha Dabrowského. "Jako trenéry bych nejradši viděl Ewalda Lienena a Michaela Frontzecka," uvedl Štajner.

Lienen dal českému útočníkovi v létě 2004 po návratu z půlročního hostování ve Spartě Praha novou šanci a Štajner se zařadil mezi nejoblíbenější hráče fanoušků Hannoveru. "Moc se na to těším. Doufám, že přijde hodně lidí. Pak by se to určitě vydařilo," prohlásil čtyřiatřicetiletý fotbalista.

Reklama

Související témata: