Hlavní obsah

Baroš měl prý na tréninku konflikt s trenérem Galatasaray Hagim

Fotbalový útočník Milan Baroš měl podle tureckých médií na pátečním tréninku konflikt s koučem Galatasareye Gheorghe Hagim. Podle listu Hürriyet vyústila ostrá debata devětadvacetiletého Baroše s bývalým slavným rumunským fotbalistou hráčovým vykázáním z tréninku. Klub v prohlášení uvedl, že Baroš následně trénink dokončil.

Foto: Yiorgos Karahalis, Reuters

Fotbalista Galatasaraye Istanbul Milan Baroš.

Článek

"Baroš se provinil proti disciplinárním pravidlům a poté dokončil poslední část tréninku. Trenér o tomto případu připravuje zprávu pro vedení klubu. Hodnocení bude provedeno co nejdříve," napsali představitelé Galatasaraye.

Kvůli kartám nehrál

Baroš kvůli trestu za žluté karty nebyl v kádru Galatasaraye pro nedělní utkání turecké ligy na hřišti Ankaragücü, které istanbulský tým prohrál 2:3. Slavný Galatasaray je v tabulce až na 11. místě a spekuluje se o Hagiho odvolání. V pátek je na programu prestižní derby s Fenerbahce.

Devětasedmdesátinásobný český reprezentant Baroš, jenž působí v Galatasaryi už téměř tři roky, vstřelil v této sezóně osm ligových gólů. Na přelomu roku dva měsíce nehrál kvůli zraněnému stehennímu svalu.

Reklama

Související témata: