Hlavní obsah

Poblázněného Balotelliho by prý zklidnilo setkání s Brazilcem Ronaldem

Kontroverzní útočník Mario Balotelli z Manchesteru City má jasno, co by mu pomohlo změnit problémové chování - setkání s bývalým slavným brazilským fotbalistou Ronaldem.

Foto: Darren Staples, Reuters

Mario Balotelli z Manchesteru City (zcela vlevo) dostává červenou kartu po zákroku na Gorana Popova z Dynama Kyjev.

Článek

"Seznamte mě s ním a přísahám, že do konce kariéry budu sekat dobrotu," řekl Balotelli v rozhovoru pro televizní stanici La Iene. "Nikdy jsem ho nepotkal. A když se setkáte s celoživotním idolem, tak vás to může změnit. Je hodně skvělých hráčů, ale Ronaldo je ten nejlepší. Takže jedno slovo od něj má váhu tisíce jiných," dodal.

Červená za karate

Dvacetiletý Balotelli na sebe naposledy upozornil v odvetě osmifinále Evropské ligy proti Dynamu Kyjev, kdy se po karatistickém kopu na Gorana Popova nechal v prvním poločase hloupě vyloučit a City vypadlo.

V prosinci se zase na tréninku Manchesteru popral se spoluhráčem a potíže měl i během působení v Interu Milán - hádal se s trenérem José Mourinhem a tvrdil, že ho fanoušci chtěli zabít. Mimo jiné také prohlásil, že nejlepší fotbalista světa Lionel Messi z Barcelony je jen o trochu lepší než on.

"Brzy uvidíte opravdového Maria"

Přesto si Balotelli myslí, že své chování a přístup k fotbalu nemusí nijak výrazně měnit. "V každém případě se už chovám docela dobře. Zkusím ale skoncovat s těmi malými hloupostmi. Brzy na hřišti uvidíte opravdového Maria," prohlásil.

Italský reprezentant také popřel, že by se měl z Anglie vrátit do Itálie, kde o něj údajně projevila zájem Neapol a AC Milán. "V Neapoli si klidně koupím dům, ale jen proto, abych tam jezdil na dovolenou. Do Milána také nejdu. Mám pětiletou smlouvu v Manchesteru, takže proč bych někam chodil," uvedl.

Reklama

Související témata: