Hlavní obsah

Na lavičku Bohemians se vrací Uhrin ml.

PRAHA

V jarní části druhé fotbalové ligy povede pražské Bohemians kompletně obměněný realizační tým. Lavičku v pátek opustila trenérská trojice Zdeněk Hruška, Karol Dobiaš a Antonín Panenka, na jejich místo přichází staronový lodivod Dušan Uhrin ml. spolu s asistenty Vladimírem Hruškou a Petrem Kostelníkem.

Foto: archiv

Dušan Uhrin mladší

Článek

O výměně trenérů Bohemians se hovořilo v souvislosti s vyřešením vleklého sporu mezi bývalým většinovým vlastníkem klubu Pavlem Švarcem a současným majoritním akcionářem a předsedou představenstva Michalem Vejsadou. Vejsada na začátku ledna připustil, že stávající trenérský triumvirát s novým vedením nebude chtít spolupracovat.

O dnešní rošádě informovaly internetové stránky klubu, kterým Vejsada výměnu potvrdil. "Trenér Uhrin je náhradou, která není na úkor kvality. Spolupracovat s námi bude za velmi výhodných podmínek pro klub, tomu říkám pomoc pro Bohemku," řekl Vejsada.

Uhrin, pod jehož vedením sestoupili Bohemians v loňském roce do druhé ligy, a to jej stálo místo, především věří, že si nakloní fanoušky. "Neváhal jsem ani vteřinu, i když dobře vím, že při sestupu byla vůči mně jistá averze. Přeji si, abych si to u fandů brzy vyžehlil," přiznal nový kouč, který bude mužstvu představen během odpoledne.

Reklama

Související témata:
  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň