Hlavní obsah

Majitelé vstupenek na Euro budou známi ve čtvrtek

V pátek ve dvanáct hodin skončila možnost objednat si vstupenky na fotbalové mistrovství Evropy v Portugalsku prostřednictvím internetových stránek ČMFS. Zatím není znám přesný počet zájemců, ale již teď je jisté, že kvóty byly výrazně překročeny.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Majitelé vstupenek na zápasy ME ve fotbalu budou známi ve čtvrtek.

Článek

Českomoravský fotbalový svaz dostal na tři zápasy v základní skupině přiděleno celkem 21 tisíc lístků a tato kvóta se naplnila už po prvním týdnu prodeje, který začal dva dny před koncem loňského roku.

Datum objednávky však nerozhoduje, šťastné majitele určí ve čtvrtek 5. února los. Hned ten den se jména vylosovaných fanoušků objeví na internetové stránce ČMFS.

Ceny vstupenek v pondělí

Do té doby svaz prověří seznam žadatelů a vyškrtne ty, kteří se pokusili obejít stanovená pravidla. V pondělí také zveřejní přesné ceny vstupenek, jež by se měly pohybovat od 1100 do 3200 korun. Lístky pak budou k vyzvednutí od 9. do 14. února v pobočkách cestovní kanceláře Čedok.

Od 16. února se pak mohou o nevyzvednuté vstupenky ucházet další zájemci, kteří se do dneška registrovali a při losování neměli štěstí. Případný zbytek lístků pak bude dán 19. února do volného prodeje.

NEZAPOMEŇTE
30. lednav poledne skončila elektronická registrace vstupenek
2. únorana www.fotbal.cz budou zveřejněny konečné ceny vstupenek v Kč
5. únorana www.fotbal.cz budou zveřejněna vylosovaná referenční čísla žádostí s rozdělením na jednotlivá utkání (již teď je jisté, že se budou losovat vstupenky na utkání s Nizozemskem
Změna v termínech úhrady vstupenek
9. - 14. 2.úhrada přidělených vstupenek
16. - 18. 2.o neuhrazené vstupenky mohou projevit zájem ti, kteří nebyli vylosováni, ale byli zaregistrováni (systém "kdo dřív přijde...")
19. - 21. 2.do volného prodeje budou dány všechny neuhrazené vstupenky

Reklama