Hlavní obsah

Zbylé lístky na Euro - čtvrtek od 9 hodin!

PRAHA

Fanoušci lačnící po tom vidět na vlastní oči zápasy české fotbalové reprezentace na mistrovství Evropy v Portugalsku, mají pořád šanci. K dispozici je stále několik stovek lístků na zápasy českého týmu ve skupině s Německem a Lotyšskem. Zakoupit si je nyní může každý, registrace po internetu už nerozhoduje. Vstupenky na utkání ČR s Nizozemskem jsou už rozebrány.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Zbylé vstupenky na zápasy českého týmu na Euru budou v prodeji ve čtvrtek

Článek

Zájem o vstupenky na zápasy české reprezentace byl obrovský a tak o majitelích šťastných lístků rozhodoval na začátku února los. Zájemci navíc museli být zaregistrováni na internetových stránkách www.fotbal.cz. Ti, kdo tehdy neměli štěstí, mohli do dnešního dne koupit ty vstupenky, které  vylosovaní zájemci včas nezaplatili.

Od zítřejšího dne už tuto možnost mají všichni, předchozí registrace po internetu už není rozhodující. Další fáze prodeje odstartuje ve čtvrtek 19. února v 9:00 hodin v distribučních místech ČMFS, na pobočkách cestovní kanceláře Čedok. Ukončen bude prodej v sobotu 21. února. Uplatněn bude princip "kdo dřív přijde...". Každé distribuční místo je označeno nápisem DISTRIBUČNÍ MÍSTO ČMFS - VSTUPENKY NA EURO 2004.

V této chvíli je k dispozici cca 1500 vstupenek na zápas s Lotyšskem a cca 700 na zápas Česko-Německo. Vstupenky na utkání s Nizozemskem již nejsou k dispozici. Zájemce si může zakoupit maximálně 4 lístky na jednotlivé zápasy.

Reklama