Hlavní obsah

EURO 2004: Petr Čech + soutěž

S blížícím se mistrovstvím Evropy ve fotbale jsme pro vás připravili soutěž o reprezentační soupravu Puma. Vaším úkolem bude prokazovat vědomosti o našich reprezentantech. Přinášíme vám první profil - brankáře PETRA ČECHA.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Když v lednu 2001 koupila Sparta za tehdy rekordních 22 miliónů brankáře Blšan Petra Čecha, ptali se mnozí, zda taková částka nebyla jen vyhozena oknem. Brzy se přesvědčili, že šlo o velmi dobrou investici. Čechovi stačilo pár měsíců na to, aby se stal brankářskou jedničkou Sparty a v Lize mistrů vychytal i slavný Bayern Mnichov.

V české lize Čech dokonce překonal sedmačtyřicet let starý rekord v neprůstřelnosti, když 904 minut v řadě nedostal gól. První branku od  premiéry v nejvyšší soutěži inkasoval až ve svém desátém utkání! Nebylo divu, že jej trenér Chovanec brzy povolal do reprezentace.

Spartě bylo jasné, že Čecha nemůže v kádru dlouho udržet, a všem zájemcům dala najevo, že se jej nehodlá vzdát za méně než 150 miliónů korun. Tuto podmínku v létě 2002 splnil francouzský Rennes, a Čecha čekalo první zahraniční angažmá. V poměrně neznámém celku zářil jako kometa a brzy se ukázalo, že jeho kvality přesahují hranice nejen francouzské ligy.

Rodáka z Plzně chtěla získat slavná Barcelona, a velké úsilí pro jeho přestup vyvinula londýnská Chelsea. Po dlouhých tahanicích se bohatý anglický klub nakonec dohodl na Čechově příchodu od začátku příští sezóny a milovník rockové muziky tak může pokračovat ve své stále stoupající kariéře.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU - Základní informace

ING HRAJU je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama