Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Martin Jiránek

V dalším díle soutěže, ve které můžete vyhrát soupravu Puma, jež budou vybaveni fotbaloví reprezentanti na ME v Portugalsku, přinášíme podrobnosti fotbalové kariéry MARTINA JIRÁNKA.

Foto: archiv

.

Článek

Člen slavné jednadvacítky z roku 2002, která vybojovala na mistrovství Evropy zlato, se poprvé představil v seniorské reprezentaci ještě v tomtéž roce. V srpnu si zahrál derby se Slovenskem - český výběr vyhrál 4:1.

V kvalifikaci na Euro 2004 nebyl Jiránek často nasazován, spíše trpělivě plnil roli náhradníka. Přesto si zahrál v rozhodujícím utkání s Nizozemskem na Letné, v němž Češi zvítězili 3:1 a zajistili si postup na turnaj. Druhý kvalifikační start si připsal v posledním utkání skupiny proti Rakousku. I ve Vídni byli Brücknerovi svěřenci úspěšní, vyhráli 3:2.

Pražský rodák se v lize poprvé představil v dresu Bohemians v sezóně 1996/97. O dva roky později se přestěhoval do Liberce. Na severu Čech se však dlouho neohřál, zkusil své štěstí v Itálii. A povedlo se. V roce 2000 podepsal smlouvu v Reggině a přelom tisíciletí již strávil na Apeninském poloostrově.

Jiránkovou snoubenkou je Miss České republiky z roku 2001 Diana Kobzanová.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU - Základní informace

ING HRAJU je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

A navíc pro Vás ING připravila možnost získat bonus  na spořicím účtu ING Konto až  1 000 Kč. Detailní informace naleznete na stránkách ING.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň