Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Marek Heinz

Představujeme útočníka české fotbalové reprezentace MARKA HEINZE. A i dnes můžete soutěžit o reprezentační soupravu Puma, kterou budou členové národního týmu vybaveni na ME v Portugalsku.

Foto: archiv

.

Článek

Marek Heinz byl ještě v nedávné minulosti označován za problémového hráče, který před sebou nemá velkou perspektivu. V současnosti přitom 26letý rodák z Olomouce zažívá nejlepší sezónu své kariéry. S Baníkem Ostrava získal mistrovský titul, stal se nejlepším střelcem celé ligy a dostal se do kádru pro mistrovství Evropy v Portugalsku.

Heinzova kariéra se rozjížděla poměrně slibně. Odchovanec Olomouce se brzy prosadil do prvního týmu a patřil ke stabilním hráčům. Sigma na něm hodlala stavět, i proto od něj v roce 1998 odehnala zástupce francouzského klubu FC Méty. Do zahraničí jej pustila až o dva roky později, kdy mu skončila smlouva. Reprezentant do 21 let se na další čtyři roky  upsal německému Hamburku.

Zahraniční angažmá se mu ale příliš nevyvedlo. V přístavním městě si nepadl do oka s trenérem Kurtem Jarou, který jej stavěl jen sporadicky. I proto uvítal možnost hostovat na jaře 2003 v dalším bundesligovém týmu Arminia Bielefeld. Jenže i tam oproti předchozím slibům většinou jen střídal a nevstřelil ani branku. Bielefeld navíc sestoupil, a Heinz po sezóně putoval zpátky do Hamburku.

V Čechách ale na účastníka olympijského turnaje v Sydney 2000 nezapomněli a loni v létě se rýsoval jeho návrat do Olomouce, blízko k dohodě prý byl dokonce i se Spartou. Nakonec jej ale získal ostravský Baník, který se rychle dohodl s jeho agentem a dnes si může mnout ruce. Rychlý technik a střelec byl jedním z hlavních tahounů ostravského klubu za mistrovským titulem.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

A navíc pro Vás ING připravila možnost získat bonus  na spořicím účtu ING Konto až  1 000 Kč. Detailní informace naleznete na stránkách ING.

Reklama