Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Tomáš Ujfaluši

V dalším díle soutěže, ve které můžete vyhrát soupravu Puma, jež budou vybaveni fotbaloví reprezentanti na ME v Portugalsku, přinášíme podrobnosti fotbalové kariéry TOMÁŠE UJFALUŠIHO.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Talentovaný obránce se z rodného Rýmařova u Bruntálu propracoval mezi největší opory nejen německého Hamburku, ale i české fotbalové reprezentace. Na hřišti jej nepřehlédnete, ať už díky skvělým defenzivním schopnostem, nebo typickou čelenkou kolem hlavy. Ujfaluši určitě bude patřit k hráčům, na které bude trenér Karel Brückner spoléhat.

S velkým fotbalem začínal  Ujfaluši v Olomouci, kde si také v sezóně 1998/99 vyzkoušel hru v evropských pohárech. Tehdy během tažení Pohárem UEFA poznal hru skotského Kilmarnocku nebo francouzského Olympique Marseille, který olomoucký tým ze soutěže vyřadil. Ujfaluši ale stihl upoutat evropské skauty a v létě 2000 odešel do německého Hamburku.

Tam se z něj stal ještě komplexnější fotbalista, čehož si už předtím byla dobře vědoma i česká reprezentace do 21 let. Zde byl jedním z pilířů týmu, a v roce 2000 slavil s ostatními "lvíčaty" titul mistrů Evropy. Do seniorského národního týmu se Ujfaluši prosadil během kvalifikace na mistrovství světa 2002, kam se český tým nakonec neprobojoval.

Letošní sezóna nebude patřit k těm nejlepším v Ujfalušiho kariéře, většinu ročníku musel totiž vynechat kvůli přetrženým vazům v levém koleni. V prosinci se ale podrobil operaci a dnes už je připraven zazářit na mistrovství Evropy. Že se tak opravdu stane, například nepochybují němečtí fanoušci. Čtenáři prestižního magazínu Kicker zařadili Ujfalušiho mezi pětici hráčů, kteří podle nich budou největšími hvězdami Eura 2004. Ujfaluši se objevil ve společnosti takových hráčů jako Pavel Nedvěd, Thierry Henry, Zinedine Zurane, a Ruud van Nistelrooij.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU - Základní informace

ING HRAJU je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

A navíc pro Vás ING připravila možnost získat bonus  na spořicím účtu ING Konto až  1 000 Kč. Detailní informace naleznete na stránkách ING.

Reklama