Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - David Rozehnal

Představujeme obránce české fotbalové reprezentace DAVIDA ROZEHNALA. A i dnes můžete soutěžit o reprezentační soupravu Puma, kterou budou členové národního týmu vybaveni na ME v Portugalsku.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Třiadvacetiletý David Rozehnal má seniorskou reprezentační kariéru ještě před sebou, už nyní ale dostal rázný stoper důvěru trenérů. Premiérovou pozvánku do národního výběru obdržel letos na jaře pro přátelské utkání s Itálií v sicilském Palermu, kde také odehrál celý první poločas.

V roce 2002 byl rodák ze Šternberka jednou z klíčových postav historického úspěchu na evropském šampionátu fotbalistů do 21 let, z něhož si naše lvíčata odvezla zlaté medaile. Rozehnal významným způsobem řídil defenzivní práci při bezbrankovém finále s Francií, navíc vstřelil důležitý úvodní gól v semifinále s Itálií, kterou čeští fotbalisté nakonec přehráli 3:2.

Na ligové úrovni začínal v roce 1999 v Olomouci, kde se během čtyř sezón i přes své mládí vypracoval na jednoho z nejrespektovanějších zadáků naší nejvyšší soutěže. V roce 2001 si s hanáckým klubem zahrál první kolo Poháru UEFA, v němž Olomouc nestačila na španělskou Celtu Vigo.

V létě 2003 podepsal čtyřletý kontrakt s belgickým klubem FC Bruggy, s nímž postoupil přes Borussii Dortmund do Ligy mistrů. V belgické lize letos odehrál 26 zápasů, v Lize mistrů pět. Z prestižní klubové soutěže zůstala v povědomí fanoušků jeho mírně hororová vizáž, když kvůli zlomenině nosu musel nastupovat se speciální maskou na obličeji.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama