Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Jaroslav Plašil

Představujeme záložníka české fotbalové reprezentace JAROSLAVA PLAŠILA. A i dnes můžete soutěžit o reprezentační soupravu Puma, kterou budou členové národního týmu vybaveni na ME v Portugalsku.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Jaroslav Plašil zatím figuroval hlavně v reprezentačním výběru jedenadvacítky, který se letos nedokázal probojovat na mistrovství Evropy, kde měl obhajovat zlaté medaile. Premiéru v seniorské reprezentaci si šikovný středopolař odbyl v březnu letošního roku v přátelském utkání s Irskem. V Brücknerově výběru je po brankáři Petru Čechovi druhým nejmladším hráčem.

V české lize rodák z Opočna odehrál pouhé čtyři zápasy, v roce 2001 po něm sáhla 'knížata' z Monaka. V klubu hrajícím nejvyšší francouzskou soutěž ovšem marně hledal své místo a nastoupil jen ve čtyřech utkáních. Vysvobozením pro něj bylo hostování v druholigovém Créteilu, kde dostával pravidelně příležitost.

V letošní sezóně se opět vrátil do kádru Monaka a, přestože často nenastupoval v základní sestavě, naskočil do čtyřiatřiceti utkání. Byl rovněž u spanilé jízdy svého týmu letošní Ligou mistrů, která skončila až finálovou prohrou 0:3 s FC Porto.

Plašil se mohl stát vůbec prvním Čechem, který nastoupil do finálového utkání Ligy mistrů, zápas s portugalským celkem ovšem sledoval jen z lavičky. Ve slavné klubové soutěži nicméně stačil vstřelit svůj první významnější gól, jímž na podzim loňského roku přispěl k debaklu La Coruni 8:3.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama

  1 : 1 pk Manchester City - Real Madrid 1 : 1 pk   dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City vs. Real Madrid
Manchester City
Real Madrid
  1 : 0 Bayern - Arsenal 1 : 0 dohráno
20240417T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Arsenal
Bayern vs. Arsenal
Bayern
Arsenal
  Fiorentina - Plzeň dnes 18 : 45
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
  West Ham - Leverkusen dnes 21 : 00
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen